В предаването Лице в лице преди Томислав Дончев влезе  Явно

...
В предаването Лице в лице преди Томислав Дончев влезе  Явно
Коментари Харесай

Томислав Дончев лаконичен за реденето на кабинета: Щуротии не мог...

В предаването " Лице в лице " преди Томислав Дончев влезе

 

" Явно различен е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски. Тези хора не помниха къде са. Те се връщат назад в тези години, които мислехме, че са част от историята. Това, че вероятните служебни министър председатели са близки до ГЕРБ не е проблем ", уточни съпредседателят на Политическа партия.

 

Скандалите към вътрешния министър Томислав Дончев разяснява по този начин:

 

„ Ние ще се окажем в обстановка, в която Кирил Петков оглавява митинг против себе си. Имаме съображение да считаме, че бе изработен опит да се овладее системата за сигурност. Като чуя Министерство на вътрешните работи и напън ми става смешно – служителите на реда са корави хора, а да се поддават на напън!? “, съобщи той.

„ Имаше най-малко две предложения от акад. Денков да бъде съхранен кабинетът му в този състав, с изключение на министър председателите. Тоест министърът на вътрешните работи е прекрасен в избрани условия. Той е бил подготвен да работи с него. Процесът е фундаментално сгрешен. Не може втория да узурпира мястото на първия “, сподели Дончев.

 

На въпрос дали ГЕРБ биха управлявали още веднъж с " Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), Дончев съобщи:

 

„ Със сигурност след всичко, което се случва това става все по-трудно. Всичко зависи от изборите. След думите на господин Петков това е все по-трудно, само че би трябвало да има непоклатимост “, подчерта Томислав Дончев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР